Velkommen til Frognerhagen Gård i Nore. Gården ligger «på» jernbanesporet, hvor dresinene triller forbi i sesongen. I år inviterer vi dere til en stopp hos oss. Vi har ulike aktiviteter å tilby for et lite avbrekk på dresinturen. Det er også enkelt å ta turen innom oss om du kommer med annet framkomstmiddel.

ÅPEN GÅRD
I skoleferien har vi åpen gård onsdag til søndag. Store og små dyr ønsker dere velkommen. Vi har geitekillinger og lam, i tillegg til de voksne dyra våre. Du får være med på foring, stell og kos.

SUP
Et lite avbrekk fra dresinsykling eller bilturen? Da ligger brettene klare og venter på deg like ved banen. Du kan leie brett fra 1 time og oppover. Vi gir deg en kjapp innføring i hvordan du bruker brettet, før du tar deg en tur på Frygnefjorden. Mulighet for drop-in utleie og organiserte turer.

UTLEIE AV SUP
Du kan leie brett for en dag (eller fler) og ta det med deg til «ditt» vann. Det er oppblåsbart, i praktisk sekk, så det kan fraktes innover fjellet uten store problemer. Ta kontakt for reservasjon.

ORGANISERTE SUP-TURER
Vi tilbyr ulike gruppeturer, noen i samarbeid med Veggli Vertshus. Ta kontakt for bestilling. Noen eksempler på turer: Lågen fra Veggli til Rollag; Kravikfjorden; Kravikfjord stasjon til Kjerre. Rundturer hvor vi bruker både dresin og SUP.

UTLEIE AV BÅT
Vi har en 13 fot jolle til utleie for en stille rotur eller litt mer fart med motor, det velger du selv. Båten egner seg godt til en fisketur.

OVERNATTING
På Frognerhagen har vi tilrettelagt for teltplasser og hengekøyeovernatting. På leirplassene har vi satt ut bord og krakker. I utstyrskassa på plassene finner du ved, opptenningsmateriell, sitteunderlag og annet utstyr som er «kjekt ha».

Når du overnatter hos oss kan du være med på kvelds- og morgenstell hos dyra. Vi har også båt til utleie, hvis du har lyst på en liten fisketur eller bare en båttur. Vi har utstyret du trenger for turen. Vi kan også ta dere med ut å sette garn, som vi trekker neste morgen. Kanskje det blir fisk til frokost?

En SUP-tur i solnedgang kan anbefales på det sterkeste.